Over mij
Aab de Meije
Over mij

Ruim dertig jaar voer ik een praktijk voor integrale therapie. Mijn cliënten komen individueel of als stel.

Mijn specialisatie wordt gevormd door relatietherapie. Hierin geef ik ondersteuning als stellen problemen in hun relatie willen oplossen of als zij hun relatie hechter en veiliger willen vormgeven. Bij mijn manier van werken ga ik uit van de hechtingstheorie van John Bowlby en van de beginselen van EFT (Emotionally Focused Therapy) van Sue Johnson.

Na de Sociale Academie werkte ik lange tijd in verschillende functies in de gezondheidszorg waarvan twaalf jaar in het onderwijs. Daarna volgde ik een studie aan de School voor Zijnsoriëntatie. Vervolgens bleef ik jaren verbonden als trainer, leertherapeut en supervisor aan ditzelfde landelijke opleidingsinstituut.
Ook studeerde ik 4 jaar aan de Ridhwan School van A.H. Almaas en volgde ik een EFT-training bij Sue Johnson in Canada. Ik heb jaren trainingen gegeven aan groepen en supervisie aan therapeuten en coaches.

Ik noem mezelf integraal therapeut. De reden daarvoor is dat ik me niet exclusief verbonden voel aan één specifieke school of stroming. Juist in de verschillende studies en in mijn praktijk heb ik de kracht ontdekt van het samenbrengen van psychologische en spirituele principes in het proces van heling en groei.
Ik ben BIG-geregistreerd.