Praktijk voor individuele- en relatietherapie, training en coaching

Praktische informatie
Aab de Meije
Praktische informatie

Adres en bereikbaarheid
Praktijk In de Herenlaan is gevestigd aan de Herenlaan 12, nabij het centrum van Zeist. De Herenlaan is uitstekend en snel te bereiken met openbaar vervoer. Kijk op een reisplanner voor de beste verbinding.
Als je met de auto komt, is het makkelijk parkeren in parkeergarage Figi. Hier parkeren kost €1,25 per uur. Vanaf de parkeergarage is het slechts honderd meter lopen naar de praktijk. In de Herenlaan zelf is parkeren voorbehouden aan vergunninghouders.

Regeling voor afspraken, boeking van een training en annulering

Voor de consulten geldt dat een afspraak tot 24 uur er voor kosteloos gewijzigd of geannuleerd kan worden. Daarna wordt in principe het volledige bedrag in rekening gebracht.

Voor trainingen geldt het volgende:
Gelet op het feit dat we met kleine groepen werken met een vast aantal deelnemers is het belangrijk een duidelijk moment te bepalen waarop vast staat dat men deelneemt. Dit is nadat een aanbetaling van 10% van het cursusbedrag is bijgeschreven op ING-rekening NL51 INGB 0001 8373 49 ten name van T.W.A. Kuin te Zeist. Men ontvangt daarna een factuur. Tot 4 weken voor de workshop wordt de aanbetaling van 10% in rekening gebracht. Tussen de 4 en 2 weken voor aanvang 50% van het cursusbedrag. Annulering binnen twee weken voor de training en tijdens de training 100% van het cursusbedrag.