Relatietherapie

Relatietherapie

Relatieproblemen kunnen zich op velerlei manieren uiten. Dit in de vorm van zich steeds herhalende conflicten, kleine, grote en langdurig sudderende ruzies, jaloezie, vervlakking, saaiheid, onvrede, sexuele problematiek, pornoverslaving, huiselijk geweld en “vreemdgaan”.

Een of beide partners ervaren dat het echte contact is verstoord, verminderd of zelfs helemaal afwezig. ook kan het zijn dat partners zich niet meer gelifd, gezien of begrepen voelen en zich terugtrekken in zichzelf. Relatietherapie kan helpen om inzicht te krijgen waarom de relatie is vastgelopen en wat er gedaan moet worden om de liefde weer terug te brengen in de relatie, waardoor de partners elkaar weer emotionele verbondenheid kunnen bieden.

Mijn relatietherapie is gebaseerd op de hechtingstheorie van de Britse psychiater John Bowlbey en de daarvan afgeleide beginselen van de EFT (Emotionally Focused Couple Therapie). Wetenschappelijk onderzoek door Sue Johnson heeft bevestigd dat “Het gevoel van een veilige verbinding tussen liefhebbende partners de sleutel is tot een liefdevolle relatie en een diepe bron van kracht voor de afzonderlijke partners in zo’n relatie”.

Kosten: €110,- (incl. BTW) per consult van 75 minuten

The Kuin is BIG-geregistreerd en lid van de Vereniging voor Integraal Therapeuten (VIT), sector Integratieve Psychotherapie, onder nummer: 341.09.A. Meer informatie over de VIT kunt u vinden op www.vit-therapeuten.nl. Zij is aangesloten bij het RBVZ onder nr: 103060R en staat ingeschreven bij het ICEEFT (International Centre for Excellence in Emotionally Focused Therapie). Haar AGB-codes zijn: 90063312 en 90041011
KvK-nummer: 67677622

terug naar overzicht Contact